Technology and organization of products
Күндер Дни | 2 Тех А | 3 Тех А | 4 Тех А | ||||
Дүйсенбі | Понедельник | Султанбекова А.К. | 309 | Елакынова Б.Б. | 223 | Султанбекова А.К. | 325 |
Қоршаған ортаны қорғау | Орамжапырақты ашытуға,көкеністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал жабдықтар | Жемістер мен көкөністерді сақтау технологиясы | |||||
Султанбекова А.К. | 320 | Елакынова Б.Б. | 221 | Жансеркеева А. | 323 | ||
Кәсіби қызметте ақпараттық технологияны қолдану | Орамжапырақтарды ашытуға көкөністер мен жемістерді тұздау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||||
Далелхан Б./ Сатанбаева Г.О. | 120/111 | Керимова Н.Б. | 221 | Елакынова Б.Б. | 323 | ||
Кәсіби орыс тілі | Дене тәрбиесі | Жемістер мен көкөністерді өңдеу технологиясы | |||||
Узбекова А.К/ Капсихова А.М. | 129/301 | Дюсембаева Ж.Е. | с/з | Жансеркеева А. | 323 | ||
Сейсенбі | Вторник | Дене тәрбиесі | Шикізатпен дайын өнімді сақтау технологиясы | Дене тәрбиесі | |||
Аметханов Ш.А./ Дюсембаева Ж.Е. | с/з | Султанбекова А.Т. | 220 | Беков Б.Т. | с/з | ||
Кәсіби шет тілі | Орамжапырақты ашытуға,көкеністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал жабдықтар | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||||
Бекпаева Ш.С./ Рахманбердиева С.Ш. | 216/221 | Елакынова Б.Б. | 220 | Елакынова Б.Б. | 315 | ||
Микробиология, тамақтану физиологиясы және санитария негіздері | Шикізатпен дайын өнімді сақтау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау технологиясы | |||||
Елакынова Б.Б. | 315 | Султанбекова А.Т. | 220 | Жансеркеева А. | 320 | ||
Сәрсенбі | Среда | Кәсіби қызметте ақпараттық технологияны қолдану | Шикізатпен дайын өнімді сақтау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді өңдеу технологиясы | |||
Далелхан Б./ Сатанбаева Г.О. | 120/126 | Султанбекова А.Т. | 221 | Жансеркеева А. | 320 | ||
Алғашқы әскери және технологиялық дайындық | Орамжапырақты ашытуға,көкеністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал жабдықтар | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||||
Дауытбаев Н.Н / Құдайберген Қ.Ж. | 104/126 | Елакынова Б.Б. | 301 | Елакынова Б.Б. | 323 | ||
Тамақтандыру кәсіпорындарында еңбекті қорғау | Дене тәрбиесі | Дене тәрбиесі | |||||
Елакынова Б.Б. | 320 | Дюсембаева Ж.Е. | с/з | Беков Б.Т. | с/з | ||
Бейсенбі | Четверг | Қоршаған ортану қорғау | Шикізатпен дайын өнімді сақтау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||
Султанбекова А.К. | 320 | Султанбекова А.Т. | 223 | Елакынова Б.Б. | 323 | ||
Микробиология, тамақтану физиологиясы және санитария негіздері | Орамжапырақты ашытуға,көкеністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал жабдықтар | Жемістер мен көкөністерді өңдеу технологиясы | |||||
Елакынова Б.Б. | 323 | Елакынова Б.Б. | 223 | Жансеркеева А. | 320 | ||
Дене тәрбиесі | Орамжапырақты ашытуға,көкеністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал жабдықтар | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||||
Аметханов Ш.А./ Дюсембаева Ж.Е. | с/з | Елакынова Б.Б. | 223 | Елакынова Б.Б. | 315 | ||
Жұма | Пятница | Орамжапырақты ашытуға, көкөністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал-жабдықтар | Орамжапырақтарды ашытуға көкөністер мен жемістерді тұздау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||
Керимова Н.Б. | 323 | Керимова Н.Б. | 222 | Елакынова Б.Б. | 315 | ||
Кәсіби қызметте ақпараттық технологияны қолдану | Орамжапырақтарды ашытуға көкөністер мен жемістерді тұздау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||||
Далелхан Б./ Сатанбаева Г.О. | 120/126 | Керимова Н.Б. | 222 | Елакынова Б.Б. | 315 | ||
Тамақтандыру кәсіпорындарында еңбекті қорғау | Орамжапырақтарды ашытуға көкөністер мен жемістерді тұздау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау технологиясы | |||||
Елакынова Б.Б. | 323 | Керимова Н.Б. | 222 | Жансеркеева А.К. | 315 | ||
Сенбі | Суббота | Қоршаған ортаны қорғау | Орамжапырақтарды ашытуға көкөністер мен жемістерді тұздау технологиясы | Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу жөніндегі құрал жабдық | |||
Султанбекова А.К. | 315 | Керимова Н.Б. | 311 | Елакынова Б.Б. | 323 | ||
Микробиология, тамақтану физиологиясы және санитария негіздері | Орамжапырақты ашытуға,көкеністерді тұздауға және жемістерді суда ұстауға арналған құрал жабдықтар | Жемістер мен көкеністерді өңдеу технологиясы | |||||
Елакынова Б.Б. | 315 | Елакынова Б.Б. | 323 | Жансеркеева А.К. | 323 | ||
Тауартану мен стандарттау негздері | Тауартану мен стандарттау негіздері | Жемістер мен көкөністерді сақтау технологиясы | |||||
Елакынова Б.Б. | 315 | Керимова Н.Б. | 323 | Жансеркеева А.К. | 323 |